im. Macieja Aleksego Dawidowskiego
Borowiec
No więc tak...
Ja i Marek planujemy robić sesje RPG jeszcze nie wiadomo kiedy bo ja muszę przeczytać mechanikę, a fabuła też nie jest łatwa.
Narazie jakby ktoś chciał zagrać to proszę się tutaj tylko wpisać żeby było wiadomo ile osób będzie.
Pozdrawiam Ziemniak
Wyga forum
A co konkretnie?
Borowiec
RPG - Role Playing Game
To jest taka gra przygodowa w którą prowadzi mistrz gry. Możesz tam się wcielić w najróżniejsze postacie np : Chłop | Ciura Obozowa | Cyrkowiec | Cyrulik | Przemytnik | Przepatrywacz | Przewoźnik | Rybak | Rzecznik Rodu | Rzemieślnik. Kiedy zaś wybierzecie sobie postać my mamy fabułę według której będziemy grac. Najczęściej jak chce się w to grać spotyka się u kogoś w domu i tam się robi najróżniejszy nastrój taki jak : Muzyka , świece albo inne rzeczy. Gra ta też ma swoje epizody w którym robimy zawsze coś innego
Wyga forum
Aha
Borowiec
Aha no i najważniejsze każdy może wziąć w tym udział bez względu na wiek , Kolor skóry , czy jest koniem czy nie , czy budował bramę , czy tam bóg kto wie może miał warte.
Drużynowa 6 GDH BÓR
Słońce, a jaki system? Bo ja tez bym się pouczyła mechaniki, zwłaszcza jak to nie będzie D&D.
Wyga forum
Chyba na to pójdę...
A czy zastęp służbowy może? Bo w tej litanii został pominięty?
Borowiec
Tak zastęp służbowy też może
Borowiec
No wiedź tak co do systemu jutro będę go załatwiał i się dowiem więcej na ten temat. napewno kośćmi będziemy rzucać.
Aha Q jak coś to ja będę miał taką dużą książkę ze wszystkimi postaciami mechaniką bogami itp...
Ostatnio edytowany przez Dawid (2011-08-13 21:01:52)
Wyga forum
Jeśli mi się uda dostosować do terminu, to może wpadnę.
Wyga forum
A właśnie! Kiedy to będzie?Mi pasuje od tego czwartku, bo do środy już mnie zarezerwowano.
Ostatnio edytowany przez Marta Sz. (2011-08-14 12:08:40)
Borowiec
Powiem tak.
Marek wraca z porąpki dopiero w przed ostatnia niedziele wakacji...
Wyga forum
Czyli ostatni tydzień wakacji...ok. Mi pasuje
Drużynowa 6 GDH BÓR
Jeśli chodzi o koniec wakacji, to zapowiada się, że będę z powrotem około 29 sierpnia (poniedziałek).